Har din virksomhed brug for en professionel flyttepartner?
Kontakt Centrum Gulve i dag.

Gulvafhøvling og behandling på Fyn og Jylland

Lad os høvle dine gulve ned – så bliver de så gode som nye.

Hos Centrum Gulve varetager vi alle former for gulvservice. Vi sliber gulve, høvler gulve, og foretager reparation og anden gulvbehandling. Vi henvender os til både privatkunder og erhvervskunder, og vi hjælper vores kunder med stort som småt inden for gulvarbejde. Mangler du en professionel til at hjælpe dig med gulvafhøvling på Fyn og øerne. Din gulvmand kører over hele Fyn og Jylland

Hvad er gulvafhøvling?

Ethvert gulv bliver slidt, når det bliver brugt. Det slider på gulvet, at der står møbler på det, og det slider, når der bliver gået og flyttet ting på gulvet. Ser dit gulv slidt ud, behøver du ikke skifte det ud, men du kan friske det op ved at slibe eller høvle det ned. En gulvafslibning kan være nok, hvis gulvet ikke er meget slidt eller beskadiget, og ellers er det anbefalelsesværdigt med en gulvafhøvling.

Ved afhøvling af gulve fjerner vi ikke bare den gamle overfladebehandling, som når vi sliber det, men vi fjerner også det øverste lag af trægulvet. Har dit gulv brug for en grundig overhaling, kan det være en god ide at få det høvlet ned. Når vi er færdige med at høvle gulvet ned, sliber vi det efterfølgende. Det gør vi for at sikre, at der ikke er ujævnheder i gulvet.

Hvor tit kan gulvet tåle en gulvafhøvling?

Vi fraråder, at du selv giver dig i kast med gulvafhøvling. Gulvbehandlingen bør altid foretages af en professionel gulvmand, der har den rigtige viden og de rigtige maskiner. Det er svært at sige, hvor mange gange dit gulv kan holde til at blive høvlet ned. Det kommer blandt andet an på, hvor mange gange det er blevet gjort tidligere og hvor meget, der er taget af. Vi hjælper dig gerne med at vurdere, om det er en god ide med gulvafhøvling hos dig, eller om du bør tænke i andre løsninger.

Kontakt os for mere information om afhøvling af gulve

Du er velkommen til at henvende dig til os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du gerne vil have os til at se på dit gulv. Du kan ringe til os på telefon 42 75 40 26 eller sende os en e-mail på mitnyegulv@gmail.com

Bliv kontaktet

Priser

Priserne er inkl. moms, materialer, kørsel mv.

Dørtrin pr. stk.  kr. 150
Trappetrin pr. stk. kr. 200
Tillæg for gulvafhøvling pr. m2 kr. 20
Min. pris kr. 2500-3500

Priser er inkl. moms, materialer, kørsel mv.
Der er 2 års garanti på materialer og udført gulvarbejde.

Billeder er vejledende, idet der er stor forskel på træsorter og gulvtyper.

VALGFRI GULVBEHANDLING:

  • Lud + 1 x sæbe
  • 3 x lak
  • Olie
  • Lud + Hvid olie
  • Lud + Hvid lak

MALING:

  • Hvid glans 10
  • Hvid glans 40 i køkken/bad
Hvad er gulvafslibning?
Gulvafhøvling benyttes primært ved gamle, skæve og nedslidte gulve. Afslibning, som normalt sliber 1-2 mm af gulvet, er ved disse gulve ikke nok. Afhøvling tager det grove arbejde ved at fjerne 3-5 mm gulvet for at udligne gulvet. En afhøvlingsmaskine benytter knive frem for sandpapir for at udligne gulvet. Afslibning er det næste skridt i processen til et flot gulv.
Hvornår skal et gulv afhøvles?
Et gulv skal afhøvles når det er blevet helt gulligt og der ikke er spor af det oprinde t gulv skal afhøvles når det er blevet helt gulligt o lige gulv. Det samme gælder hvis der er mange synlige ujævnheder på gulvet. Dette er oftest tilfældet på gamle trægulve eller trægulve der bliver betrådt med fodtøj. Gulve der bliver betrådt med fodtøj, bliver det oprindeliges gulv efterbehandling meget hurtigt beskadiget og derved trænger snavs og smuds ind i gulvet. For at fjerne dette lag, kræver det en afhøvling hvor gulvets øverste 4-5mm bliver fjernet.
Hvor lang tid tager en gulvafhøvling?
Dette er der ikke noget rigtigt eller forkert svar på. Dette afhænge af flere faktorer, først og fremmest hvor mange m2 er det skal laves, i hvilken tilstand gulvet er i, hvilken efterbehandling gulvet skal have mm. En kvalificeret gæt for en lejlighed på 60m2 er 4-6 timer.
Hvad koster en afhøvling af gulv?
Alle vores priser kan ses på https://centrumgulve.dk/priser/ . Du er dog velkommen til at ringe til os og fortælle os mere specifikt hvad du ønsker, så kan vi vende tilbage med et tilbud.
Kan man afhøvle et gulv selv?
Det er det samme som gulvafslibning, både ja og nej. Man kan måske godt leje maskiner til gulvafhøvling, men disse maskiner er ikke nemme at beherske og det kræver erfaring og viden til at bruge dem ordentligt. Dette gør sig ekstra gældende ved afhøvlingsmaskiner, da disse bruger knive og har meget nemmere ved at beskadige gulvet ved forkert brug.
Hvor meget støver en afhøvling af gulv?
Dette er meget begrænset. Langt den største del af støvet under afhøvlingen suger maskinen automatisk. Hvad der resterer af støv på gulvet, tager vi os af. Der kan forekomme støv andre steder i huset/lejeligheden, men dette tørres af med en våd klud.

Din gulvmand PÅ FYN