Trænger dine gulve til en opfriskning?
Så er der hjælp at hente hos din gulvmand!
Kontakt Centrum Gulve i dag.

Professionel gulvafslibning på Fyn

Hos Centrum Gulve tilbyder vi vores kunder en alsidig gulvservice. Vi er en tømrervirksomhed, der har valgt at have gulvarbejde som vores fokusområde, og vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder med gulvafslibning i Odense. Vi kan hjælpe dig med slibning af gulv og andre former for gulvbehandling, f.eks gulvafslibning Svendborg eller gulvafslibning middelfart.

Slibning af trægulv eller slibning af parketgulv

Vi har maskinerne og kompetencerne til at slibe alle de former for gulve, der kan slibes. Når vi sliber dit gulv, er det vigtigt for os, at du får den rette vejledning. Behandling og vedligeholdelse er i høj grad med til at afgøre hvor mange år frem i tiden, du kan have glæde af det resultat, vi har skabt hos dig efter en gulvafslibning. Vi er altid parat til at vejlede dig, så du har de rigtige forudsætninger for at passe godt på dine nye gulve.

Hvorfor er det en god ide at slibe gulv?

Har du et trægulv i dit hus, kan du ikke undgå, at det med tiden vil blive slidt. Gulvet udsættes for slitage, når du går på det, og møbler kan sætte mærker på gulvet. Hvor lang tid der går, før gulvet trænger til en opfriskning, afhænger af hvor mange personer, der bor i husstanden, og hvor meget du er hjemme. Gulvet bliver misfarvet og mørkere, når det bliver slidt, men med en gulvafslibning kan vi få det til at se ud, som var det helt nyt.

Det er helt op til dig, om du gerne vil bevare gulvets oprindelige udseende, eller om du trænger til fornyelse. Vi hjælper dig gerne på vej og deler ud af vores viden, så du er i stand til at træffe en beslutning på et oplyst grundlag. Og vores gode råd om gulvafslibning på Fyn er altid gratis.

Lad os give dig et tilbud på gulvafslibning

Har vi fanget din interesse? Du er velkommen til at kontakte os for mere information eller for at lave en aftale med os. Ring til os på telefon 42 75 40 26 eller skriv til os på mitnyegulv@gmail.com.

Bliv kontaktet

Priser

Priserne er inkl. moms, materialer, kørsel mv.

Dørtrin pr. stk.  kr. 150
Trappetrin pr. stk. kr. 200
Tillæg for gulvafhøvling pr. m2 kr. 20
Min. pris kr. 2500-3500

Priser er inkl. moms, materialer, kørsel mv.
Der er 2 års garanti på materialer og udført gulvarbejde.

Billeder er vejledende, idet der er stor forskel på træsorter og gulvtyper.

VALGFRI GULVBEHANDLING:

  • Lud + 1 x sæbe
  • 3 x lak
  • Olie
  • Lud + Hvid olie
  • Lud + Hvid lak

MALING:

  • Hvid glans 10
  • Hvid glans 40 i køkken/bad
Hvad er gulvafslibning?
Gulafvslibning er processen med at fjerne de øverste overflader af et trægulv ved slibning med slibende materialer.

Det er snavs, ridser, små hakker og mindre misfarvninger som bliver fjernet. Mange gamle gulve slibes først efter at de foregående belægninger er afhøvlet. En afslibning er ikke blot et æstetisk tiltag. Man fjerner de gamle overfladebehandlinger, som er slidt ned eller beskadiget, og påfører ny beskyttelse. Ved afslibning, er det som regel 1-2 mm der bliver afslebet af gulvet.

Hvornår skal et gulv afslibes?
Hvis man har husdyr i huset så som store hunde med store kløer eller katte der bare elsker at kradse lakken, så er det en selvfølge at der vil forekomme ridser i lakken. Små børn kan også være forårsage ridser i lakken i det at de leger på gulvet med diverse kantede legetøj, eller at de blot taber ting på gulvet. Det vil være en god idé at får dette fikset af en fagmand snarest muligt. Hvis der er huller i lakken, kan vand trænge gennem og forårsage store skader, som i værste tilfælde kan kræve helt nyt gulv.
Hvor lang tid tager det er at afslibe et gulv?
Dette er der ikke noget rigtigt eller forkert svar på. Dette afhænge af flere faktorer, først og fremmest hvor mange m2 er det skal laves, i hvilken tilstand gulvet er i, hvilken efterbehandling gulvet skal have mm. En kvalificeret gæt for en lejlighed på 60m2 er 4-6 timer
Hvad koster det at få afslebet et gulv?
Alle vores priser kan ses på https://centrumgulve.dk/priser/ . Du er dog velkommen til at ringe til os og fortælle os mere specifikt hvad du ønsker, så kan vi vende tilbage med et tilbud.
Kan man afslibe et gulv selv?
Både ja og nej. Man kan måske godt leje maskiner til gulvafslibning og slibe på egen hånd, men disse maskiner er ikke nemme at beherske og det kræver erfaring og viden til at bruge dem ordentligt. Det der kan ske ved at man selv afsliber gulv er at man beskadiger gulvet til en vis grad hvor store dele af gulvet skal udskiftes. Dette er sket før.
Hvor meget støver en gulvafslibning?
Dette er meget begrænset. Langt den største del af støvet under afslibningen suger maskinen automatisk. Hvad der resterer af støv på gulvet, tager vi os af. Der kan forekomme støv andre steder i huset/lejeligheden, men dette tørres af med en våd klud.

Din gulvmand PÅ FYN