Har din virksomhed brug for en professionel flyttepartner?
Kontakt Centrum Gulve i dag.

Gulvbehandling af trægulve på Fyn og Jylland

Trænger dine trægulve i hjemmet til at blive frisket op? Lad din lokale gulvekspert hjælpe dig.

Hos Centrum Gulve tager vi gerne et kig på dine trægulve og hjælper dig med gulvbehandling. Vi er eksperter i at friske dine gulve op, så du ikke behøver at udskifte dem for at få dine flotte gulve tilbage igen. Hvad enten du har en større eller en mindre opgave til os, kan vi tilbyde dig en professionel og holdbar løsning. Vi udfører gulvbehandling over hele Fyn og Jylland.

Vi udfører alle former for gulvbehandling

 • Ludbehandling af gulv
 • Oliering af gulv
 • Sæbebehandling af gulv
 • Lakering af trægulve
 • Øvrig behandling af trægulve

En gulvbehandling kan gøre underværker

Lige meget hvor slidt dit trægulv er, kan vi få det til at se flot ud igen. Er gulvet meget slidt, kan det være nødvendigt med en afhøvling af gulvet, og ellers kan en gulvafslibning også gøre meget for de fleste gulve. Når gulvet er blevet slebet ned eller høvlet af, behandler vi det med sæbe, lak eller olie. Alt afhængigt af hvilket udtryk, du gerne vil have frem, og hvilket gulv, du efterspørger.

Vi tager gerne en snak med dig om hvilket look, du gerne vil have, at dine gulve skal have. Der er stor forskel på en oliebehandling og en sæbebehandling, både når det kommer til udtryk og funktionalitet. Er det vigtigt for dig, at du har et gulv, der er nemt at holde, og som ikke tager imod snavs, kan olie eller lak være to gode bud. Et sæbebehandlet gulv er mere modtageligt over for skidt, men her får du til gengæld et andet og mere råt look.

Kontakt os – det er uforpligtende

Vil du gerne vide mere om vores priser på gulvbehandling? Eller har du spørgsmål til vores øvrige ydelser? Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller med henblik på et uforpligtende tilbud. Vi tager gerne et kig på dit gulv og udarbejder et tilbud til dig. Du kan få fat i os på telefon 42 75 40 26 eller skriv en e-mail til os på mitnyegulv@gmail.com. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt, når vi modtager din henvendelse.

Bliv kontaktet

Priser

Priserne er inkl. moms, materialer, kørsel mv.

Dørtrin pr. stk.  kr. 150
Trappetrin pr. stk. kr. 200
Tillæg for gulvafhøvling pr. m2 kr. 20
Min. pris kr. 2500 – 3500

Priser er inkl. moms, materialer, kørsel mv.
Der er 2 års garanti på materialer og udført gulvarbejde.

Billeder er vejledende, idet der er stor forskel på træsorter og gulvtyper.

VALGFRI GULVBEHANDLING:

 • Lud + 1 x sæbe
 • 3 x lak
 • Olie
 • Lud + Hvid olie
 • Lud + Hvid lak

MALING:

 • Hvid glans 10
 • Hvid glans 40 i køkken/bad

Gulvservice på Fyn og Jylland

 

Din lokale specialist i gulvarbejde garanterer dig en holdbar kvalitetsløsning.

Centrumgulve er en tømrervirksomhed, der har specialiseret sig i gulve. Du kan komme til os med en forespørgsel på alle former for gulvløsninger, og vi kan til hver en tid tilbyde dig en professionel løsning. Vores kunder består af private såvel som erhvervsdrivende. Søger du en kompetent samarbejdspartner til at udføre gulvservice på Fyn og Jylland, hører vi gerne fra dig.

 

 

 

Bliv kontaktet

Din gulvmand PÅ FYN