Kontakt Centrum Gulve i dag.

Malerarbejde over hele Fyn og Jylland

Malerarbejde udføres til fornuftige priser. Er du på udkig efter billig malerarbejde? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder professionel malerarbejde udført efter bedste håndværksmæssige traditioner. Vore dygtige malersvende står klar til at hjælpe dig og træde til med kort varsel.

Hvordan får jeg et godt tilbud på malerarbejde?

Ved at kontakte os er du sikker på at få de bedste priser indenfor malerbranchen. Vi har altid fokus på høj kvalitet, og at tilpasse malerarbejdet efter dine behov og ønsker. For at vi kan leve op til dine forventninger til det færdige resultat er dialog vigtig. Derfor vil vi spørge ind til forskellige detaljer som farve, overfladestruktur, glans og meget andet. – Det er en del af vore gode service.

Hvilken form for malerarbejde tilbydes?

Hvad enten dit hjem eller din virksomhed har brug for en maler – så kan vi hjælpe dig med mange former for malerarbejde. Vi tilbyder maling af blandt andet:

  • Vægge
  • Lofter
  • Vindueskarme
  • Lysninger
  • Vinduer
  • Døre
  • Paneler
  • Radiatorer
  • Fodlister

Vi har udelukkende medarbejdere som er kompetente håndværkere med en stor portion erfaring og viden indenfor deres fag. Malersvende som sætter en ære i veludført håndværk hvor detaljen er i centrum. Derfor kan du trygt lave en aftale med os om dit næste malerprojekt.

Hvorfor benytte en professionel maler?

Professionelt udført malerarbejde er ikke så omfattende som mange kunder tror. Mange planlægger fra starten selv at udføre arbejdet, i stedet for at spørge os. Malerarbejder er faktisk ikke så slemt og billigere og hurtigere end man skulle tro. Gør-det-selv malerarbejde kan næsten ikke svare sig. Som gør-det-selv maler skal du ud og købe rekvisitter, afdækning og ikke mindst den dyre maling. Vi har derimod erfaringen, værktøjet, afdækning og malergrejet klar. Malingen køber vi til engros priser, og derfor kan det næsten ikke  betale sig at have bøvlet selv.

Få gode råd og kompetent vejledning

Hos os får du altid kontakt til en professionel fagmand, som selv arbejder indenfor malerfaget og kender alt til processer, detaljer, materialer med mere. Her kan du få udført alt malerarbejde fra gulv til loft, herunder spartling af vægge og lofter, opsætning af filt og meget mere. Vi sætter pris på god dialog med vore kunder, og ved at god kvalitet går hånd i hånd med god kundeservice. Derfor tager alle maleropgaver udgangspunkt i dine ønsker og forventninger til det færdige resultat. Kontakt os gerne for en snak, og du er godt på vej.

Bliv kontaktet

Din gulvmand PÅ FYN